DECORA BALAGUER

Descobreix-ho tot sobre nosaltres

Qui som?

Qui som?

Després d’un recorregut de gairebé un quart de segle amb PIDECOLOR, SL a Balaguer, l’any 2014 va marcar el començament d’una nova era. El Sr. Xavier Manchó i la Sra. Montse Balaguer, amb una dedicació inquebrantable al món de la decoració i la pintura, van assumir amb gran entusiasme la responsabilitat de liderar DECORA BALAGUER, SL.

La nostra història és un testimoni de dedicació i passió per la creació d’espais que inspiren i enriqueixen les vides de les persones. Amb gairebé un quart de segle d’experiència en el sector, disposem d’una profunda comprensió de les necessitats i les expectatives dels nostres clients, sigui quin sigui el seu projecte, ja siguin professionals amb un projecte comercial o particulars amb una renovació a casa seva.

100%

“Oferim la millor experiència de compra, tan física com online”

A Decora Balaguer, creiem que la decoració i la pintura van més enllà d’afegir colors i objectes a les parets; es tracta de crear un ambient que refleixi la personalitat i els somnis dels nostres clients. La nostra àmplia gamma de productes no només abasta pintures de primera qualitat sinó també una selecció de complements i materials de restauració que et permeten transformar qualsevol espai en una obra d’art personalitzada.

No només ens preocupem per oferir productes de qualitat, sinó també per proporcionar un servei excepcional. Creiem que cada client és únic i que cada projecte mereix una atenció personalitzada. El nostre equip de professionals apassionats està aquí per escoltar les teves necessitats, oferir consells experts i assegurar-nos que trobis els productes adequats per al teu projecte.

0
Anys d’experiència
0
Productes
0
Treballadors
0
Serveis

Qualitat al millor preu

T’oferim el millor

Estem especialment orgullosos de ser els distribuïdors oficials de la marca ARTIC a la Província de Lleida i a part d’Osca. La marca ARTIC és sinònim de qualitat i innovació en el món de la decoració i la pintura. Aquesta associació ens permet oferir als nostres clients accés a una àmplia gamma de productes de primera qualitat que compleixen els estàndards més exigents.

  • Seguretat

  • Compromís

  • Gran stock
  • Confiança