Sectors

Pintura

Des de 1989

Professionals

A Decora Balaguer som professionals de la pintura des del 1989 i aquests 25 anys dedicats al sector ens han permès tenir una gran selecció de pintures disponibles per a cada tipus de treball necessari, des de projectes casolans de llar, fins a projectes industrials o de construcció. Tenim a la nostra disposició una àmplia selecció de productes provats i demostrats al llarg dels anys i la seva fiabilitat i qualitat són indiscutibles. No només sabem que funcionen, sinó que us garantim que serà la millor elecció que poden fer. Ens prenem molt personalment que el vostre projecte sigui un èxit total, i això no seria possible amb productes de segona.

Disposem de sistemes tintomètrics i cartes de colors que us permetran escollir i combinar colors de manera que es podrà visualitzar el resultat final abans que realitzem el projecte i així tenir la certesa que el resultat és el desitjat. No hi ha opció a confusió ni el dubte de com serà el resultat final, podeu començar amb total tranquil·litat a construir el seu projecte una vegada que hagi vist el que vol fet realitat. Si necessiteu un envàs o sistema de distribució diferent, consulteu les nostres opcions i productes complementaris tipus spray o una altra tecnologia disponible. Hi ha diverses de les quals escollir segons la superfície a pintar.

Característiques

Característiques

Pintures plàstiques, esmalts, lasurs, imprimacions, segelladores, poliuretans, ignífugues, sanitàries i un llarg etc. us permetran pintar tot allò que imagineu.

Interiors, façanes, terres, fustes, ferros, terrasses, pàrquins, quiròfans, càmeres alimentàries, estructures metàl·liques, instal·lacions esportives, senyalització vial… i qualsevol cosa que se li acudeixi.

Com a client, pot confiar en nosaltres perquè el resultat que busca sigui tot l’excel·lent que es mereix.