Sectors

Restauració

Especialistes en

Restauració

La definició tradicional del paper de conservació implica la investigació i preservació del patrimoni cultural utilitzant “qualsevol mètode que sigui efectiu en el manteniment d’aquesta propietat al més a prop de la seva condició general possible durant el major temps possible”. No obstant això, la definició actual de la conservació s’ha ampliat i més acuradament es descriu com la gestió ètica. El conservador aplica algunes pautes ètiques senzilles, com ara:

  • Mínima intervenció.
  • Materials apropiats i mètodes que apuntin a ser reversibles per reduir els possibles problemes a futur durant un tractament, investigació, i ús.
  • Documentació completa de tots els treballs realitzats.

Sempre amb el suport dels millors i més especialitzats fabricants, en Decora Balaguer oferim especials i amb tot luxe de detalls per a cada tipus de façana o treball de restauració: estudi de l’estat actual, accions necessàries per a la renovació i càlcul de material necessari per a la rehabilitació així com el pressupost total perquè no hagin sorpreses.

Enfoquem els nostres serveis de restauració a tots els sectors de manera especialitzada, tant a professionals com si ets un restaurador entusiasta de peces originals, antigues o de gran valor sentimental i vols mantenir-les en bones condicions aconseguint que es mantinguin noves tot i el pas del temps,

Característiques

Característiques

A Decora Balaguer fa anys que som especialistes en la restauració i manteniment de façanes, edificis històrics i patrimoni. Des aïllaments tèrmics, revestiments, sanejaments, consolidacions i silicats per a façanes convencionals; fins morters de renovació, veladures, fixadors, hidrofugants, oli-repel · lents, pintures a la calç, per a edificis històrics, patrimoni i tematitzacions.

Tenim productes com ceres, tints, farcits per a fusta, Pulimentos per al coure, marbre, plata, abrillantadors, Strippers, … protegir tots els productes per donar els efectes a la pedra, els terratzos, ceràmiques, gres i del sempre oferint marca el nombre més alt Qualitat Decora Balaguer trobareu la solució que busca.